Devino propriul tau sef si fa-ti programul cum vrei tu, devino tehnician extensii gene!

Meseria de tehnician extensii gene fir cu fir are o mulțime de beneficii, însă unul dintre cele mai importante este acela că ai posibilitatea să fii propriul tău șef și să-ți faci programul așa cum dorești tu.
curs geneUn job normal nu-ți poate oferi niciodată libertatea pe care ți-o oferă meseria de lash artist. Acolo ai un anumit număr de ore de muncă pe care trebuie să le realizezi, un anumit program la care trebuie să te prezinți și anumiți șefi în fața cărora trebuie să răspunzi. Ca tehnician extensii gene poți lucra pe cont propriu și poți deveni propria ta șefă.

Nu mai răspunzi în fața nimănui și muncești pentru tine și pentru visul tău, ci nu pentru al altei persoane. Astfel, vei reuși să fii mult mai independentă și împlinită profesional. Când știi că nu trebuie să dai nimănui raportul și că tot ceea ce faci, faci pentru tine satisfacția este enormă.
În plus, ai puterea de a alege care sunt oamenii alături de care lucrezi, îți poți selecta clientele și îți poți face programul așa cum dorești tu. Dacă într-o zi ai o urgență și trebuie să ajungi într-un loc anume, poți face asta fără să fii nevoită să mai ceri voie cuiva. Pur și simplu în acea zi alegi să-ți programezi mai puține cliente și poți merge să-ți faci treaba liniștită.
Meseria de lash artist este una care îți permite să lucrezi pe cont propriu și să câștigi mult mai bine decât la un loc de muncă obișnuit. Astfel, dacă ești o fire independentă și dacă-ți dorești să-ți dezvolți propria afacere și propriul vis, înscrie-te acum la un curs online extensii gene. Paula Lupu, trainer premiat, te va învăța cum să practici această meserie și cum să fii propriul tău șef.

Leave a Reply